2024 Yılı Ulusal Staj Programı

Değerli Öğrencilerimiz,

Tüm Kamu Kurumlarının, üniversitelerin ve binlerce özel sektör kuruluşunun staj fırsatlarını "Ulusal Staj Programı"na başvurarak yakalayabilirsiniz.

Bu yıl, staj fırsatlarına ek olarak iş gölgeleme ve eğitim imkânları da eklenerek Program kapsamının genişletildiğini paylaşmak isteriz.

Başvuru esnasında yetkinliklerinizi ön plana çıkaracak bilgi alanları ile karşılaşacaksınız.

Bu alanları doğru şekilde doldurmanız sizin yetkinlik puanınıza katkı sağlayacak ve aldığınız her puan hedeflediğiniz kurum / kuruluşlardaki staj, iş gölgeleme ve eğitim gibi erken dönem kariyer imkânlarına sizi daha da yaklaştıracak.

Programa "Kariyer Kapısı" üzerinden başvurabilir, detaylar için "Sıkça Sorulan Sorular*" bölümünü inceleyebilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi: 10 Mart 2024

*"Kariyer Kapısı"na giriş yaptıktan sonra “Sıkça Sorulan Sorular” bölümüne https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/pages/frequentlyaskedquestions linkini tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Gelişmelerden haberdar olmak için "Ulusal Staj Programı"nın sosyal medya hesaplarını (@ulusalstajprg) takip edebilirsiniz.

Başarılar Dileriz.
Yayınlanma Tarihi: 08 Şubat 2024 Perşembe